Unibet fogadási bónuszt

Wigan azt hitte, hogy egy olyan pontot kaptak, amikor Will Grigg második játékosa a 86. percben harmadszor kiegyenlítette őket, de Thomas Lam védőnek, akinek a Wigan Gary Caldwell gondolta volna, ki kellett volna küldeni. Caldwell azt hitte, hogy egy piros lapot Unibet fogadási bónuszt érdemel Grigg-szel való összecsapáskor, amikor a védő egy sárga lapon volt. A két játékos részt vett egy birkózási meccsen a pályán, ami óvatosságot eredményezett Grigg számára, mert túl messzire vette a tiltakozásokat. A frusztrált Caldwell azt mondta: „Mind a négy cél elkerülhető volt, de Thomas Lam-ot is ki kellett volna küldeni. Nem kellett volna a pályán, hogy gólt szereljen. A vonalbíró láthatja, mi Unibet történt.Csak azt akartuk, hogy a játékvezető és a vonalbíró elvégezze a munkáját.

Britt Assombalonga az erdőt elé tette, mielőtt Michael Jacobs először kiegyenlített volna. Oliver Burke két jól bevált gólt szerzett, hogy kétszer tegye az erdőket az irányításba, és Grigg hozzáadta két sajátját, mindkettő közel állt a szinthez – de Lamnak az utolsó szava volt, Unibet Hungary amikor Montanier oldalán a magas oktánszámú lapot a nagy 4-3 nyerj meg Burton Albion-t a szezon nyitvatartási napján.

„Túl nyitott voltunk ahhoz, hogy Wigan visszatérjen háromszor,” mondta Montanier. „Elfogadhatom, hogy egyszerre történik, de újra és újra megismételjük… több problémát fogunk adni a jövőben, ha ezt tesszük.”

Hiba történt a látogatók hátulján hat perc múlva. büntetni.Dan Burn hátuljárója szinte teljesen ütemben volt, és lehetővé tette, hogy Assombalonga átlátható legyen, és az Unibet utolsó Bogdan Adam-nél a Wigan céljába nyúljon.Lam nem zárta Alex Gilbey-t, miközben a Wigan jobb oldalán dőlt a dobozba, és a helyet levágta Jacobsnak, hogy 10 méteres távolságra nyerhessen.

15 perc múlva kénytelenek voltak Assombalonga azzal, hogy egy pillanatnyi problémát jelentett, és Apostolos Vellios helyettesítette, de Forest még mindig hozzáadott egy újabb célt, mikor Matty Cash először elhajolt, 20 yardos lövés ellen a posztra, és Bogdan visszanyerte Pajtim Kasami megtagadását.

Vellios szinte megérkezett egy célt az egyik első érintésével, amint megtámadta egy Osborn keresztet egy röplabdával a közelben, de Bogdan jól ment. A Wigan kapusának a legjobb Unibet helyzetben kellett lennie, miután Chris Cohen elküldte Burke átugrását, de a magyar dugó jól zárta a szöget.Burke kitűnő átadása Osbornnak, majd egy újabb esélyt húzott ki, de az alacsony, szögletes erőfeszítése a posta rossz oldalát húzta.

Az erdő végül félig nézte a pontszámot, Kasami hajlított egy hüvelyk széles a függőleges helyzetben a sérülés ideje.

A második félidőt mindössze nyolc percig tartották, hogy másodszor is Unibet elvigyék a vezetést. A Chris Cohen kiváló keresztmetszetű labdáját jól ellenőrzött a mellkason Burke előtt, mielőtt a 19 éves lány magabiztosan befejezte a 2-1-et.

Az erdőnek meg kellett volna ölnie a dolgokat, amikor egy Craig Morgan szabálytalanságot követett el Cohen büntetést szerzett nekik, de Bogdan balra ment, hogy elmentse Velliostól.Öt perccel később, amikor Luke Garbutt keresztje elhajlott, Grigg belépett a közeli posztba, hogy megálljon Stephen Henderson mellett, és 2-2-re tegye.

Több dráma jött, a Cash pedig egy tökéletes adja át Burke-t a jobb oldali Unibet Magyar dobozba, és a szélső újabb kompozíciót készít, és egy kis lövést helyezkedett el a távoli poszton belül.

A csavarok még mindig eljöttek, mivel az erdő megvédte a Garbutt-dobást rosszul hagyja, hogy Grigg csak akkor tudjon 3-3-ra kitalálni az erdőt, hogy a negyedik alkalommal nyerjen vezető szerepet a 93-as percben, amikor Hildeberto Pereira túllépte a három férfit Wigan előtt, Unibet mielőtt levágta volna a labdát Lam számára, hogy határozottan vezesse haza.